Headstart Network

Headstart - new media network

Gratis digitale godter – læsning, god musik og gode film omkring pejsen [Headlights]

Julen nærmer sig og det betyder forhåbentlig, at der er tid til at fordybe sig med en god bog, høre god musik eller tænde op for pejsen. Det hjælper vi dig godt på vej med og bringer dig gratis godter fra det digitale slaraffenland, så julehyggen er sikret.

 
Din bogreol er blevet mindre, men med mange flere bøger!

Lån bøger til computeren, mobilen eller din tablet helt gratis med e-reolen. Du bruger dit biblioteks log-in og har adgang til fem lån i måneden. Jeg har eksempelvis lige lånt Steve Jobs biografien og dowloaded den til min iPhone – det helt rigtige sted at læse den bog, hvis du spørger mig. Ok, så også kun fordi jeg desværre ikke ejer en iPad.. Følg e-reolens instruktioner og du er hurtigt kørende med masser af lækkert læsestof.

 


En stribe gratis film

Filmstriben.dk benytter du også dit biblioteks log-in og wupti, så har du adgang til en lang række nye og ældre film, som du streamer i ro og mag hjemmefra. Jeg er eksempelvis gået i det nostalgiske hjørne med Astrid Lindgrens jul. (Obs: Det er ikke alle landets biblioteker, der tilbyder denne service, dog er det kun Norddjurs, Rebild, Sorø og Kerteminde der er undtaget)

 


12 dage med gaveregn

”12 days of christmas” er en julegave fra iTunes, som bringer os gratis godter mellem d. 26. december og 6. januar, hvor en lang række dowloads vil være gratis – dog kun tilgængelige i 24 timer. Ikke desto mindre giver det dig rig mulighed for at sætte trumf på julehyggen eller nytårsfesten! Download app’en allerede nu, så du er klar til gaveregnen on-the-go.

 

Hygge omkring pejsen

Det er koldt uden for og de fleste har hang til at blive indendøre og tænde op i pejsen. Jamen jeg har ikke en pejs, tænker du. Så er her den perfekte løsning på det problem, nemlig Fireplace app’en. Den kan du dowloade helt gratis til eksempelvis din computer og få den gnistrende lyd direkte ind i stuen (naturligvis med lydjusteringsmulighed) uden at lugte af lejrbål dagen efter. Så lad stormvejr være stormvejr og bliv indenfor ved pejsen denne weekend.

Go’ fredag og go’ weekend til jer alle herfra!

Visninger: 183

Kommenter

Du skal være medlem af Headstart Network for at tilføje kommentarer!

Join Headstart Network

Hvad er Headstart?

Headstart er et netværk for alle, som interesserer sig for sociale medier og digital forretnings-udvikling.

Det er konsulenthuset Seismonaut og Aarhus Kommune, der står bag Headstart. 

Besøg Headstarts søster

Velkommen til...

Vi vil gerne, at alle føler sig velkomne på Headstart, så vi sørger altid for at holde en god tone. 

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at gribe fat i mig. 

Camilla Swartz

Community Manager

 

© 2018   Created by Anders Mogensen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service