Headstart Network

Headstart - new media network

0sm5logf65aoc

Pakkekalender-spam, flashmobs og YouTube julegodter [Headlights]

Julemåneden er over os og har også fundet sin vej til de sociale medier. Her dominerer diverse pakkekalendre nyhedsstrømmen, julemanden er statist i en flashmob og app-land er klar med "santa trackers", så du kan følge julemandens færd med Rudolf og de andre på den store aften. Vi har her samlet ugens bedste julegodter til dig. 

.

Pakkekalender-spam på Facebook

Kalenderen skrev i går d. 1. december og det medførte en horde af online pakkekalendre, særligt på Facebook, hvor diverse virksomheder benytter måneden til at præmiere dig med gaver og godter. Flere af dem kræver dog at du ’liker’ og deler deres opslag. Designdelicatessen brugte netop denne form for strategi på Facebook i går (se evt. billede til venstre). De høstede massere af likes, kommentarer og delinger, men der gik ikke lang tid før de fik denne kommentar: 

Denne facebook-bruger har fat i en problematik, der særligt i denne uge har været på dagsordnen – nemlig markedsføringsloven inden for sociale medier, hvor der er kommet nye retningslinjer fra forbrugerombudsmanden. Da sådanne retningslinjer kan være noget snørklede og skrevet på jurasprog, er det heldigt at Daniel fra Seismonaut har sammenfattet retningslinjerne i denne blogpost.Følg julemandens fodspor online

Denne jul får du mulighed for at få teknisk assistance, så du ved, hvornår du skal begynde at lytte efter fodspor på taget. Google og North American Aerospace Defense Command (NORAD) er endnu engang klar med dette års julemands-tracker!

Og det er en teknisk spidsfindig en af slagsen, der benytter sig af både Goggle-maps samt 3D ved brug af et Google-earth plug-in. Dette års udgave inkluderer også en gratis app til både iPhone og Android, så man kan bruge ventetiden på bl.a. at spille "Elf Toss" – ja, det gælder i sin simpelhed om at kaste med julemandens små hjælpere. Hent app'en her og se en lille video om NORADs "santa tracker" her: 


For gammel til at sidde på julemandens skød? Aldrig! [video]

.

Her på Headstart vil vi gerne medvirke til at den gode julestemning finder vej til jer alle. Vi er heldigvis hjulpet godt på vej af denne flashmob, der for tiden florerer på YouTube. Et shoppingcenter i New Jersey transformede sig pludselig til en musicalscene – med julemanden i centrum. Flashmob'en er en del af gruppen Improv Everywhere’s såkaldte Spontaneous Musicals projekt. Hvis du troede du var for gammel til at sidde på julemandens skød, kan du godt tro om igen. Se selv her:

 

Det var alt for denne omgang! Go' weekend :)

Visninger: 139

Kommenter

Du skal være medlem af Headstart Network for at tilføje kommentarer!

Join Headstart Network

Hvad er Headstart?

Headstart er et netværk for alle, som interesserer sig for sociale medier og digital forretnings-udvikling.

Det er konsulenthuset Seismonaut og Aarhus Kommune, der står bag Headstart. 

Besøg Headstarts søster

Velkommen til...

Vi vil gerne, at alle føler sig velkomne på Headstart, så vi sørger altid for at holde en god tone. 

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at gribe fat i mig. 

Camilla Swartz

Community Manager

 

© 2018   Created by Anders Mogensen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service