Headstart Network

Headstart - new media network

Månedens medlem: Dennis Arnsbæk [september]

I Headstart vil vi gerne bidrage til, at vi lærer hinanden bedre at kende. Derfor udvælger vi hver måned et medlem, som vi stiller nogle spørgsmål. I denne måned sætter vi fokus på Headstart-medlem Dennis Arnsbæk.

Læs endelig videre og lær ham at kende.


Dennis Arnsbæk

Månedens Headstart-medlem

Se Dennis' profil

Stilling

Kommunikationsansvarlig hos eStatistik

Uddannelse

Cand.ling.merc. i Kommunikation

Din yndlings-app

Der er tre apps, som jeg bruger meget. Twitter bruger jeg til nyhedslæsning og dialog, mens Tumblr er dagens visuelle indspark. Og så har jeg en svaghed for PayTheHippo, som er en app, der holder styr på håndboldholdets bødekasse.  

 

Hvad et dit favorit sociale medie, og hvad bruger du det til?

Twitter. Hvis du bruger det rigtigt og formår at involvere dig, så er det et perfekt medie til at indhente viden og skabe netværk. Og du har samtidig direkte adgang til de områder, der interesser dig. Jeg synes, at Twitter de senere år har fundet sin plads mellem Facebook og blogs, og især den hurtige dialog og deling af viden er fantastisk – både i forhold til arbejde og mere privat indhold.   

 

Derudover synes jeg, at webtjenester eller medier som Klout og Vizify er interessante, da de på hver sin måde samler din online tilstedeværelse sammen og giver dig overblikket. Hvis jeg skal researche på personer, bruger jeg ofte disse værktøjer som supplement, da de giver et godt billede af personens online aktiviteter sammenlignet med eksempelvis LinkedIn, der godt kan være lidt statisk.

 

Hvad synes du, er den mest interessante tendens inden for nye medier?

Koblingen mellem nye medier og fysiske begivenheder er fortsat interessant – selvom det ikke ligefrem er en ny tendens. Brugen og visualiseringen af eksempelvis Twitter eller Facebook i en fysisk sammenhæng giver et helt nyt samspil mellem publikum og arrangør. Jeg savner dog fortsat nogle analyser af, hvad den ekstra dimension, som de sociale medier bidrager med, giver til gæsterne – udover et øget informationsflow selvfølgelig. 

Helt overordnet så synes jeg også, at den øgede fokus på videndeling, som de nye, sociale medier har ført med sig, er interessant. Hos eStatistik arbejder vi meget med, at tilgængelig viden skal ud til så mange personer som muligt. En form for social public service, hvor vi forsøger at gøre efterspurgt statistik tilgængelig for alle interesserede. Et af målene med eStatistik er at udbrede kendskabet til den guldgrube af statistisk materiale, der findes om det danske erhvervsliv. Data som aldrig rigtigt bliver brugt, da de fleste personer ikke helt ved, hvor de skal lede.

Hvad søger du her på Headstart?

Så mange interessante mennesker samlet i ét netværk skal man være en del af. Derudover synes jeg, at det er min faglige pligt at holde mig opdateret på nye tendenser inden for kommunikationsfeltet. At Headstart så formår at koble de faglige indspark med hyggelige arrangementer og gode croissanter er bare en bonus.

Du kan connecte med Dennis via hans headstart-profil eller via hans twitter-profil @arnsbaek.

Visninger: 175

Kommenter

Du skal være medlem af Headstart Network for at tilføje kommentarer!

Join Headstart Network

Hvad er Headstart?

Headstart er et netværk for alle, som interesserer sig for sociale medier og digital forretnings-udvikling.

Det er konsulenthuset Seismonaut og Aarhus Kommune, der står bag Headstart. 

Besøg Headstarts søster

Velkommen til...

Vi vil gerne, at alle føler sig velkomne på Headstart, så vi sørger altid for at holde en god tone. 

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at gribe fat i mig. 

Camilla Swartz

Community Manager

 

© 2018   Created by Anders Mogensen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service