Headstart Network

Headstart - new media network

3 tips til at overholde dine nytårsfortsæt i 2017

2017 er så småt igang, og du har måske sat dig et nytårsforsæt, som så mange andre danskere. Men faktisk viser undersøgelser, at de fleste, allerede kort inde i januar, dropper årets fortsæt. Måske er du også en af dem?

 

Kunne du tænke dig at se tilbage på et 2017, hvor du kom i mål med de livsændrende projekter? Vi giver dig her tre super råd til, hvordan du gør det nye år til dit år.

 

1. Bliv herre over dine skejser

De små sorte cifre på din bankkonto betyder uomtvisteligt meget for, hvordan du lever dit liv, og hvordan din hverdag er skruet sammen. Måske er der nye muligheder for dig i 2017, hvis du får børstet støvet af dit budget.

 

Selv få sparede kroner om dagen kan betyde, at du får råd til en ekstra rejse, en tur i biografen eller en ny sofa.

 

Har du allerede overblik over dit forbrug? Så hop med på bølgen og drop budgetskemaet. Spiir har udviklet en budget app, der automatisk holder styr på dit forbrug. Det er gratis, nemt og overskueligt, og du får det hele i én brugervenlig app. Din økonomis allierede direkte på din smartphone.

 

Spiir hjælper dig med at lære dit forbrug at kende, sætte mål og holde styr på dine regninger - med andre ord bliver du ‘boss over dine penge’ med Spiirs hjælpsomme assistent i lommen.

 

2. Sæt klare og realistisk mål

For at 2017 kan blive et fantastisk år har du brug for at sætte klare - og ikke mindst realistiske - mål. Det kan være, du drømmer om at løbe en halvmarathon, bruge færre penge på tøj eller at rejse til Asien med hele familien?

 

Bliver det en udfordring at nå i mål? Nogle udfordringer kan være nok så sunde og rigtige for dig, når du udtænker dem. Men hvordan ser virkeligheden ud? Har du tid til at løbe 2, 5, 10 og 20 kilometer hver tredje dag? Vær realistisk, når du sætter mål for dig selv. Måske skal du starte med en løbekonkurrence på 5 km.

 

Læg også en plan for, hvordan du overholder dine challenges. Vil du for eksempel bruge færre penge på tøj, så kan Spiir-app’en være den redningsplanke, du har brug for, for at komme i mål. Du fortæller Spiir om din beløbsgrænse for indkøb af skjorter og jeans, og den kloge assistent guider, så du holder dig på sporet.

 

3. Hold pauser og lyt til din krop

Ud over at definere klare og realistiske mål, er det super vigtigt, at du lytter til din krop og holder pauser engang imellem. Tag et break i hverdagen. Sæt eksempelvis noget stille musik på, læg dig på ryggen, tage nogle dybe ind- og udåndinger og slap af i en halv time.  

 

Lytter du til din krop og holder pause, når den efterspørger det, får du opladt batterierne. Det er alfa og omega for at være til stede i nuet. Du får overskud og tid til at opnå de økonomiske og personlige mål, du har sat for 2017.

 

 

Visninger: 48

Kommenter

Du skal være medlem af Headstart Network for at tilføje kommentarer!

Join Headstart Network

Hvad er Headstart?

Headstart er et netværk for alle, som interesserer sig for sociale medier og digital forretnings-udvikling.

Det er konsulenthuset Seismonaut og Aarhus Kommune, der står bag Headstart. 

Besøg Headstarts søster

Velkommen til...

Vi vil gerne, at alle føler sig velkomne på Headstart, så vi sørger altid for at holde en god tone. 

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at gribe fat i mig. 

Camilla Swartz

Community Manager

 

© 2018   Created by Anders Mogensen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service