Headstart Network

Headstart - new media network

TRENDS & TENDENSER 2015

Event detaljer

TRENDS & TENDENSER 2015

Tidspunkt: January 23, 2015 from 7:30am to 11am
Sted: Comwell Aarhus
Adresse: Værkmestergade 2
By: 8000 Aarhus C
Eventtype: trendseminar
Arrangør: Camilla Swartz
Seneste aktivitet: Jan 23, 2015

Eksporter til Outlook eller iCal (.ics)

Event beskrivelse

Et nyt år er på plakaten, og der er sket meget i det forgange. Derfor er det tid til en opdateringen på hvilke trends og tendenser, der kommer til at præge det digitale landskab fremadrettet. 

Kom med til vores årlige trendseminar, og bliv fyldt på med inspiration! 

NYHED: Daniel Laursen, Trendsonline.dk

Daniel Laursen er grundlæggeren af Trendsonline, der er en blog og platform for og om digitale startups. Daniel brænder dedikeret for at give digitale iværksættere en god start og for at fremme startup miljøet. Derudover er Daniel Advisor hos WeLoveStartups samt co-founder af NordicGameBits.

Der kan derfor ikke være nogen tvivl om, at Daniel er den helt rette mand til give et indblik i hvilke trends, der præger det digitale startup miljø i Danmark lige nu. 

Lær ham bedre at kende på @danielgflaursen.

Peter Ammentorp Lund, AKQA

Peter Ammentop Lund fra AKQA's kontor i Paris, er Creative Director og manden, der står bag mange succesfulde digitale kampagner for brands som Nike, Red Bull, Google, Pernod Ricard og Hérmes. 

Der er ingen tvivl om, at Peter har fingeren på pulsen hvad angår digitale trends, og vi glæder os umindelig meget til at få hans bud på, hvad der kommer til at præge år 2015. 

Før Peter kom til innovationsbureauet AKQA, der har kontorer i hele verden, har han arbejdet hos internationale bureauer som Ogilvy & Mather og Saatchi Saatchi. 

Bliv klogere på @peterammentorp.

Morten Saxnæs, TV2

Som Head of Digital Branding hos TV2 Denmark og Godmorgen Danmark's foretrukne online ekspert er det selvsagt, at Morten har fingrene dybt begravet i tidens digitale tendenser. Det er ikke første gang Morten gæster Headstart. For to år siden charmerede og imponerede han publikum med sin skarphed og humor, da han holdte oplæg om Ti Digitale Tendenser i 2013. 

Lær ham bedre at kende på @mortensax.

Asbjørn Poulsen, Magic People Voodoo People

Asbjørn er Strategic Director og grundlægger af det københavnske bureau Magic People Voodoo People, som blandt andet laver digitale strategier og design for kunder som B&O Play, Care Denmark, Coop, Telenor, AIAIAI og NN07.

Følg Asbjørn på @appoulsen

Mai Skou-Wihlborg, Internet Week Denmark 2015

Festivallen, der fejrer internettet, vender tilbage i 2015. Det bliver en uge fyldt med events, workshops, oplæg og meget mere med fokus på blandt andet sociale medier. Hør hvad der sker med festivallen lige nu, og hvordan du kan tage del i det. 

Hold dig opdateret på @internetweekdk

Praktiske informationer

  • Der er registrering, let morgenmad og kaffe kl. 7.30 - første oplæg starter kl. 8.00. Kom i god tid, så du ikke går glip af starten.
  • Du tilmelder dig ved at markere "kommer" her på siden (i højre side).
  • KUN KONTANT BETALING: Det koster 300 kr. inkl. moms (200 kr. for studerende). Betaling sker ved ankomst med kontanter. Der er mulighed for at få en kvittering.
  • FRAMELDING: Hvis du bliver forhindret i at komme, skal framelding ske til Camilla på camilla@seismonaut.com senest torsdag d. 22. januar kl. 9.00. Herefter er der et no-show gebyr på 250 kr.

Kommentarer

Kommenter

RSVP for TRENDS & TENDENSER 2015 to add comments!

Join Headstart Network

Kommer (4)

Hvad er Headstart?

Headstart er et netværk for alle, som interesserer sig for sociale medier og digital forretnings-udvikling.

Det er konsulenthuset Seismonaut og Aarhus Kommune, der står bag Headstart. 

Besøg Headstarts søster

Velkommen til...

Vi vil gerne, at alle føler sig velkomne på Headstart, så vi sørger altid for at holde en god tone. 

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at gribe fat i mig. 

Camilla Swartz

Community Manager

 

© 2018   Created by Anders Mogensen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service